ASROM home       Maatwerk       Open Inschrijving       Klassikaal       Lesvorm       Cursusaanbod       Tarieven       Locaties       Contact
 
 

Lesvorm

U leert graag op uw manier. Kies daarom de lesvorm die het best bij u past. Met de lesvorm wordt aangegeven hoe de cursus gegeven wordt.
Voor een maatwerk/privécursus kunt u elke gewenste lesvorm kiezen. De cursussen via Open Inschrijving hebben de lesvorm Individueel en de klassikale cursussen de lesvorm Klassikaal.

Hoe wilt ú graag leren?

Eén-op-één

Deze lesvorm is alleen geschikt voor een privécursus, waarbij u uw eigen docent heeft. Hij legt u alles uit waaraan u behoefte heeft. Dit mogen verschillende programma's en/of niveaus zijn. Ook voorbeelden uit uw eigen werksituatie kunnen besproken worden.

Individueel

De ideale groepscursus waarin u individueel leert, zoals bij Open Inschrijving. Aan de hand van duidelijk cursusmateriaal volgt u in uw eigen tempo de lesstof. De docent helpt bij vragen als een coach. Deze vragen worden persoonlijk behandeld of soms klassikaal mocht de vraag voor iedereen interessant zijn. Omdat ieder in zijn eigen tempo leert, is het mogelijk om verschillende niveaus en/of verschillende leerdoelen in één groep te hebben.

In een maatwerkcursus kan het gunstig zijn voor de individuele lesvorm te kiezen indien de groep verschillende interesses heeft of als er teveel niveauverschillen zijn. Daarbij is het mogelijk met meerdere dagen onderling te wisselen of dat de bezetting per dag niet altijd even hoog is.

Klassikaal

In een klassikaal cursus worden alle onderwerpen door de docent uitgelegd en voorgedaan. U krijgt voldoende ruimte om alles zelf te oefenen tijdens de les.

Bij een maatwerkcursus kunt u ook kiezen voor de lesvorm klassikaal. De onderwerpen zijn van te voren zelf bepaald en kunnen desgewenst bijgesteld worden tijdens de les. Het kan een volledige cursus zijn maar ook een gedeelte ervan. De cursus kan tevens een combinatie van verschillende programma's zijn. Een klassikale les is het meest efficiënt bij een homogene groep, dat wil zeggen dat iedereen dezelfde leerdoelen heeft en van hetzelfde niveau is (of bereid is zich aan te passen).

omhoog / terug

 
 
 
LinkedIn  
 

Contact

Onze opleidingscoördinator,
Astrid Romijn, helpt u graag
de juiste cursus te vinden.
Rechtstreeks 06-51638321 of
webcontact@asrom.nl
 

 

Brochure ASROM

In onze brochure (pdf) staat het cursusaanbod en de onderwerpen per cursusboek.

ASROM - Bergschenhoek - Sinds 1998